Winter is coming

De laatste dagen kunnen we, na een lange nazomer, toch voelen dat de winter eraan komt. Winter betekent ook dikke kleding en dus ook een lekker warme jas.

Eerder maakte ik in donkergroene corduroy reeds een Odeline. Nu van die lap had ik nog net genoeg over voor een lekker warme jas.

Ik tekende het patroon voor de jas zelf uit. Ik had al een tijdje een idee over hoe hij er moest uitzien en het is dan ook altijd super leuk om te zien dat iets wat in je hoofd hebt, er effectief ook uitkomt! Ik moet zeggen dat ik toch een beetje fier ben over dit ontwerp. Ik ben dan ook van plan om het verder uit te werken, maar zie dit eerder op de lange termijn ;-).

Ik voerde het jasje in een heerlijk zachte teddy. Ik ben echt een beetje jarloers op deze jas en overweeg een versie voor mezelf ook!

 

Gecombineerd met de jas maakte ik een nieuwe Odeline in een superzacht rekbaar stofje. In de bijlage van de tutorial kan je vinden hoe je de Odeline in rekbare stoffen kan maken.

 

Met de restjes stof maakte ik voor Louise een winterhaarband met het patroontje van Smospotten & Snoesjes. Lekker warm en dus ideaal voor dit weertje.

Stoffen: modestofjes

Patroon jurk: Odeline jurk

Patroon jas: Eigen ontwerp

Patroon winterhaarband: Smospotten & Snoesjes.

One Comment

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *