Here comes my Willa

Isabel van Bel’ Etoile heeft niet stil gezeten de laatste dagen. Deze week lanceerde ze haar nieuwste patroon de Willa. Alweer een veelzijdig patroon met naast rokopties ook een broekoptie en een mooie basic longsleeve.

Ik maakte het jurkje met fronsrok en ruffles. Oorspronkelijk werd het patroontje getekend voor rekbare stoffen, maar het jurkje lukt ook perfect in niet-rekbare stof. Wanneer ik deze jeans lag liggen bij Toverstof was ik opslag verliefd. Ik ben enorm fan van de kleur en de stof heeft een beetje rek waardoor ze heel aangenaam aanvoelt. Ik combineerde het jeansjurkje met een Odeline blouse  die ik maakte in een super zacht viscose stofje dat ik ook haalde bij toverstof.

De ruffles van het jurkje tekende ik iets breder (+1 cm) en werkte ik af met een witte overlock. Ook voor de zoom onderaan liet ik het wit garen terugkomen. Ik werkte nog eens af met een leuke broderie steek op mijn naaimachine ;-).

Wij zijn alvast fan van dit nieuw patroontje! Proficiat Isabel!

Jurkje : Willa van Bel’ Etoile 

Blouse: Odeline

Stoffen: Toverstof

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *