De Madeline – een nieuw gratis patroontje

De Madeline is een eenvoudig overgooirokpatroontje dat ik jullie graag gratis deel!

The Madeline skirt is a free suspenderskirt pattern that I gladely share with you.

Naast de Madeline lanceer ik vandaag ook de Odeline. Een blous/jurk patroontje. In de foto hierboven  maakte ik een versie met horizontale ruffle in een heerlijk zacht stofje dat ik haalde bij modecoupon. In een volgend postje meer foto’s ;-). Ook in de onderste foto combineerde ik de Madeline met een Odeline, meer foto’s vind je HIER.
Hopelijk kriebelt het bij jullie om de Madeline te maken! Ik kijk alvast uit naar jullie creaties.
 
Laat je graag je resultaat bewonderen, of anderen inspireren, tag je creatie dan op sociale media met 

#madelineskirt, #madelinerok en/of #irismaypatterns
 

Een speciaal woord van dank naar mijn supertestteam! Hou zeker instagram/facebook in de gaten want er gaan heel wat prachtige Madelines (en Odelines) passeren komende dagen!

2 Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *