When two new patterns are combined

Heel binnenkort (eind september) komt mijn nieuwste patroontje de Odeline op de markt. Met dit patroontje kunnen zowel jurkjes als blousjes gemaakt worden. In mijn vorige post stelde ik jullie een romantisch jurkje voor. Vandaag wil ik jullie aan de blouse optie voorstellen.

Very soon (end of September) my newest pattern will be launched: the Odeline. With this pattern both dresses and blouses can be made. In my previous post I introduced you a romantic dress. Today I want to introduce you to the blouse option.

Ik maakte deze blouse in een stofje dat ik twee jaar geleden kocht in modecoupon (modestofjes). Een heel romantisch stofje dat heel lang heeft liggen lonken, maar waarvoor ik nog geen bestemming vond. Bij deze heeft dit stofje de Odeline ontmoet.

 

Patroontje blouse: De Odeline – Iris May patterns

Patroontje rok: De Madeline – Iris May patterns

Stof: katoen/ double gauze – modestofjes

Ik maakte de blouse met 3/4 pofmouwen en koos voor de optie ‘horizontale ruffle’.

I made the blouse with 3/4 puff sleeves and chose the option ‘horizontal ruffle’.

Naast de Odeline zal eind september ook de Madeline online komen. De Madeline is een gratis rokpatroontje dat op deze blog voor jullie klaar zal staan. Voor deze outfit combineerde ik mijn blouse met een Madeline in double gauze. Er ligt hier nog een kleurtje klaar voor een volgende Madeline. Maar daar binnenkort meer over ;-).

In addition to the Odeline, the Madeline will also be available online at the end of September. The Madeline is a free skirt pattern that will be ready for you on this blog. For this outfit I combined my blouse with a Madeline in double gauze. There is another color here ready for a next Madeline. But more about that soon ;-).

 

 

6 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *