Lucy Jurk – Testers gezocht voor maatjes 98-104-110 en 116

Zoals beloofd komen binnenkort grotere maten (98-116) van de Lucyjurk gratis op mijn blog.
Omdat mijn meisjes zelf nog te klein zijn voor deze maatjes zou het enorm leuk zijn, mochten er zich enkele testers aanmelden!

 

Voor de patroontest ben ik op zoek naar naaisters die op binnen een periode van twee weken het jurkje in elkaar zouden willen steken. Tijdens het testen is het de bedoeling om met jullie kritisch oog het patroon en de fit van de jurk te bekijken. Mochten er nog opmerkingen zijn over de tutorial mogen die ook steeds gemeld worden.

Ik had graag binnen de twee weken na het ontvangen van het patroon feedback gehad over zowel het patroon als de fit van de jurk.
 
Wat verwacht ik van m’n testers:
 
– Volg me via bloglovin en/of instagram om zo up-to-date te blijven en de blog te volgen.

– Stuur een mailtje naar iris.rossaert@gmail.com met vermelding van:

. Naam

Gewenste maat (98, 104, 110 of 116) + indien mogelijk de borstomtrek 

. Je ervaring als naaister

. Blog (indien je eentje hebt)

 

 – Jullie krijgen tot 2 juni 2017 de tijd om jullie te registreren voor de testfase. In het opvolgend weekend zal je een mailtje terug ontvangen of je uitgeloot bent om te testen of niet.


– Wie geloot werd zal in de mail het patroon en een evaluatiedocument terug vinden. De tutorial kan je op mijn blog raadplegen.


– Binnen de twee weken had ik graag van jullie een mailtje terug met het ingevulde evaluatiedocument en enkele foto’s van het resultaat. Er zal een facebookgroep worden opgesteld waarin je ook eventueel vragen kan stellen.Nu duimen op enkele reacties :-), alvast bedankt voor je bezoekje!!

Je kan me steeds volgen via instagramfacebook  en/of bloglovin.

19 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *