Angie, broekrok perfect voor de herfst!

De herfst nadert snel, maar we kunnen nog steeds genieten van een warme nazomer. Omdat het weer in dit seizoen wat wispelturig kan zijn, probeer ik voor mijn meisjes enkele kledingstukken te voorzien die op verschillende weersomstandigheden kunnen worden afgestemd.

Het Angie skort naaipatroon is hiervoor perfect. Ik maakte deze keer een Angie in ribfluweel. 

In de bovenstaande foto’s kun je zien dat ik de Angie combineerde met een Jeanne top, gemaakt van een heerlijk zacht breisel. Voor deze Jeanne maakte ik gebruik van de gratis uitbreiding om een mouwloze versie te creëren met een wijde ruffle.

Wanneer het iets koeler wordt, zijn lange mouwen meer aan te raden. Daarom heb ik ook nog een Odeline met horizontale ruches gemaakt voor L.

Voor het Angie rokje koos ik de rok zonder plooien en twee zakjes achteraan. Om de naden niet te dik te maken, gebruikte ik dunnere katoenen stof voor de belegdelen (rok en tailleband).

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om nog enkele foto’s van de meiden te nemen. Een vriendelijke voorbijganger bood aan om ook een foto van mij te maken met mijn twee meisjes. Erg blij met dit onverwachte portret. (Ps, Fien draagt hier trouwens een May-belle blouse ;-).

Trouwens! Wist je dat onze ‘back-to-school’ acties nog lopen tot eind september! 
– 15% korting met code: irismay_backtoschool_15
– Gratis hoodie uitbreiding bij aankoop van het Jeanne patroon
– Gratis taillestrop en mouwvanger uitbreiding bij aankoop van het Renée patroon!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *