De Victoria Blouse – Linkparty Fibre mood!

Wanneer ik de foto’s zag van de nieuwste Fibremoodeditie was ik op slag verliefd op enkele patronen. Eén daarvan is de Victoriablouse. Deze keer ging ik de Link Party uitdaging aan. Wat ben ik blij dat ik dit deed, eindelijk kwam het er nog eens van om voor mezelf iets te maken. Mja last-minute-persoon als mezelf heb ik soms echt deadlines nodig om te presteren, woeps.

Ik maakte deze versie met ruitjes eigenlijk als testversie om de fit van de blouse te zien. Ik volgde de matentabel en de blouse zit prima! Het is wel eventjes wennen zo een blouse met nauwe hals, maar na enkele minuutjes word je dat niet meer gewaar ;-).

Ondanks dat de blouse er redelijk complex uitziet, zit ze toch snel in elkaar. Er ligt alvast nog een (iets luchter) stofje klaar om verknipt te worden.

Ik ben heel onwennig voor de camera, maar eens m’n dochtertje erbij kwam staan verliep alles wat vlotter. Check de matching rok ;-). Ze vind het super als mama hetzelfde stofje draagt!

Dankjewel Fibre Mood voor de leuke uitdaging!

Patroon: Fibre Mood #3, Victoria blouse

Stof: Modestofjes

 

2 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *