Robindress- blogtour DAG 6

We zitten al aan de laatste dag van de blogtour! Ook vandaag mag ik jullie voorstellen aan enkele topdames die het jurkje voor me hebben uitgetest.
 
Het eerste jurkje dat ik jullie voorstel is er eentje van Sylvia van de blog Lily&Woody. Sylvia volg ik al een hele tijd. Ik hou enorm van haar zachte, romantische stijl. Ik had de eer haar dit weekend te ontmoeten, wat een super lieve dame!! Ze maakte een prachtige versie van de Robin waar een mooi broderie stofje combineerde met de effen variant! Ga zeker eens een kijkje nemen op haar blog 
 
 
Ook Annick van Minniemie deed mee aan de patroontest. Ze maakte dit jurkje in een zalig, vrolijk stofje! Dankjewel Annick om in je propvolle agenda toch nog een gaatje te maken voor deze prachtige Robin!
 
Het derde jurkje dat ik jullie vandaag voorstel is eentje van Guus van Stoffenfeest. Guus liet deze zachte pasteltinten mooi tot zijn recht komen in deze eenvoudig Robin. Neem zeker eens een kijkje op haar blog, want ook Guus had de smaak te pakken en maakte reeds een tweede Robin! 
 

 

Met de laatste dag van de blogtour is het ook de laatste dag van de Give-away. Voor wie zijn kans nog niet waagde, neem zeker eens een kijkje op instagram of mijn facebookpagina!
Patroon: Robin jurk
 
 

Vrijdag 9 maart 
Smospotten&snoesjes ♥ Mijn leven met 4 helden

Zaterdag 10 maart

Petrol&mint ♥ So Popo Sew 


Zondag 11 maart 
VanMiek ♥ a naais ID

Maandag 12 maart
Bel’etoile  Stannel

 

Dinsdag 13 maart
Wensje ♥  Blanche 


Woensdag 14 maart 

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *