Lucy Jurk Blogtour – DAG 1

 En hij gaat van start… De eerste dag van de Blogtour is een feit! Dit is echt zooo spannend :-). Ik kan niet beschrijven hoe een eer ik het vind, dat zo een straffe dames het Lucy jurkje wouden maken.

 
Vandaag wil ik jullie graag 5 fantastische madammen voorstellen. Elk naaiden ze een schitterend exemplaartje van de Lucy jurk. 
 
Een eerste pareltje maakte Isabel van Bel’etoile. Isabel is echt een super lieve dame. Ze is steeds bereid om haar ervaringen te delen. Nog eens enorm bedankt voor alle tips en de snelle feedback, ik heb enorm veel van je geleerd!! 
 

 

Een tweede exemplaartje kan je vandaag op de blog van Sara vinden (Mijn leven met vier helden). Zij koos voor een echt zomerexemplaartje. Leuk ook hoe ze voor dit jurkje een variatie bracht in de kraag! Trouwens ook helemaal fan van de fotolocatie ♥.
 
 
Ook Zoë van Zowiezo Handmade maakte een pareltje! Ze koos voor een geometrische print die in dit jurkje helemaal tot zijn recht komt. Ze liet voor dit exemplaartje de mouwtjes achterwege. 
 
 
Een volgend exemplaar is er eentje van Sarah (C’est Saar!!). Zij gebruikte voor haar versie een retroprintje van soft cactus en koos voor een rimpelrok.
 
Als laatste wil ik jullie het jurkje van An voorstellen. An is heel actief op instagram en is daar wellicht door meerderen onder jullie gekend onder de naam  Jurkjesmama. Omdat zij zelf niet blogt, laat ik meerdere foto’s van haar zien in een volgend postje!
 

Zoals jullie wel kunnen zien, heb ik niet gelogen he! Stuk voor stuk straffe madammen met prachtige exemplaartjes van de Lucy jurk. Ik vind het super dat elk jurkje zo anders is!! Geniet van meer foto’s op hun blogs en IG-accounts. Linken kunnen jullie hieronder terugvinden. 

 

Vrijdag 7 juli
Bel’etoile Mijn leven met 4 heldenZowiezo Handmade  C’est Saar!! ♥ Jurkjesmama

Zaterdag 8 Juli

 

Maandag 10 juli

 

0 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *