No drama lama – tintin hack and Nelly

Een jeans met opgestropte, rechte pijpen. Ik heb zelf meerdere zulke exemplaren in mijn kast, maar of één of andere reden vond ik nergens mijn zin voor de meisjes. Daarom waagde ik mij deze keer toch eens aan een jeansbroek.O

Als basis nam ik de Tintin broek die ik rechter tekende en verkorte. Om het broekje nog meer een ‘jeansbroek effect’ te geven, doorstikte ik de naden met borduurgaren. Ook aan het kruis stikte ik een valse gulp.

Ik combineerde het broekje met een Nelly shirt. Dit gratis patroontje kan je vinden op de website van Smospotten en snoesjes. De applicatie haalde ik van pinterest en liet ik door een vriendin met de Cameo afdrukken.

Voor de foto’s gingen we naar de oude bunker in de velden achter ons.

Patroon broek: Tintin hack

Stof broek: modestofjes

Patroon shirt: Smospotten en snoesjes

 

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *