Herfst + May-Belle = perfecte match

Met de herfst die de laatste dagen officieel zijn intrede gaf, heeft de kleerkast van de kinderen nood aan een nieuwe reeks stuks. Wil het nu zijn dat de herfst mijn lievelingsseizoen is. Oké de natte, koude dagen niet in rekening gebracht dan. Ik hou enorm van de herfstkleuren! Warme tinten bruin, groen, geel,… Mijn stoffenkast puilt er van uit.

Een exemplaartje dat al een tijdje klaar lag is een zachte viscose twill die ik kocht bij Fabrik Unik .

Ik gebruikte mijn nieuwste patroontje: De May-Belle jurk.  Ik gebruikte volgende opties: tweedelige  kraag, manchetmouwen met plooien, korte rimpelrok met zakken.

Dankjewel voor je bezoekje!

Patroon: May-Belle

Stof: Fabrik Unik

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *