Tintin short with Sien shirt

Zoals jullie misschien op instagram en facebook reeds zagen verschijnen, ben ik volop aan een nieuw patroontje bezig. De tintinshort. Het zal een zomerse short worden met meerdere opties (waaronder ook een optie lange broek).
Ik stel jullie alvast één van mijn versies voor. 

 Als topje op de short maakte ik een Sien shirtje waar ik volants aan toevoegde. Ik haalde mijn mosterd hiervoor bij Sylvia (Lilly en Woody). Ik was instant verliefd op deze mooie hack dat ik hem reeds meermaals gebruikte. Voor een korte tutorial voor het tekenen van volants –> KLIK HIER.
 

 

Patroon short  : Tintin short  
Patroon basis shirt: Sien shirt (Wensje)
Stof Short: modestofjes
Stof shirt: Toverstof

 

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *