Lucy jurk Blogtour: DAG 2

Ook vandaag wil ik jullie enkele pareltjes voorstellen. Als eerste stel ik jullie de Lucy jurkjes van Neeltje voor. Je kent haar misschien beter onder haar blognaam Smospotten&snoesjes. Zij maakte reeds twee exemplaartjes van de Lucyjurk. Beiden mouwloos en in heel leuke katoentjes!


Als tweede prachtexemplaartje stel ik jullie het jurkje van Marie-Paule voor (So popo Sew). Wanneer ik oproep deed naar testers voor de grotere maatjes van de Lucyjurk, was zij heel enthousiast! Ik was enorm vereerd dat zij dit wou doen. Dankjewel Marie-Paule om het patroontje met een kritische blik te bekijken, ik heb heel veel bijgeleerd!

Als volgend jurkje stel ik jullie de versie van Lien voor, zij blogt onder de naam Studio Bliss. Zij paste het jurkje aan door er zakjes aan toe te voegen, heel geslaagd vind ik :-)!


Een volgend pareltje is een jurkje van de hand van Miet Aertsen. Ik volg haar nu reeds een tijdje op instagram en ontdekte echt al vele mooie outfitjes!  Omdat ze zelf geen blog heeft, stel ik haar jurkje voor in een volgende blogpost.Geniet van meer foto’s op blogs en IG-accounts van deze straffe dames. Linken kunnen jullie hieronder terugvinden. 

Vrijdag 7 juli
Bel’etoile ♥ Mijn leven met 4 helden ♥ Zowiezo Handmade  C’est Saar!! ♥ Jurkjesmama

Zaterdag 8 Juli

Maandag 10 juli


0 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *