Kukeleku – u p d a t e – Robin Jurk


Een tijdje geleden, poste ik al enkele jurkjes gemaakt met een nieuw patroon dat ik aan het uitwerken ben: De Robin jurk (hier en hier). De basis van deze jurk werd gebruikt om een nieuwe ‘geüpdate’ versie van de Robin Jurk te maken.  

 


Ik maakte deze jurk in de prachtige See you at six stof Rooster‘. De hanen vielen me onmiddellijk op in de nieuwe collectie. Ik vind ze echt waanzinnig mooi. 

Zoals jullie kunnen zien heeft de aangepaste jurk een u-vormige ruffle (in tegenstelling tot 2 schuinlopende ruffles bij de eerste versie van de Robin jurk).Het jurkje sluit achteraan met knopen, is voorzien van rimpelrok en fronst aan de mouwen met elastiekje.

Vorige week kwam de zon al eens piepen en klommen de temperaturen al aangenaam omhoog, ideaal om eindelijk nog wat buitenfoto’s te nemen. Louise was alvast in de stemming!

    

Met de zon in ons achterhoofd, komt er van dit jurkje ook een lente/zomerversie. In mijn hoofd zijn er al heel wat opties (gewone mouw, pofmouw, een specialleleke voor een zomerse rug, lint…). Binnenkort verschijnen er zeker nog meer versies. 

Wat vinden jullie al van deze versie? zouden jullie dit patroontje als betaalpatroontje zien zitten? Altijd blij met jullie feedback!

Bedankt voor jullie bezoekje!

Patroon jurkje: Robin Jurk 

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *