Bobbieshort – Blogtour

Binnen de testgroep van de Bobbieshort zaten deze keer ook heel wat bloggers! Omdat ik de blogtour van de Lucyjurk zo fijn heb ervaren, vroeg ik ook deze keer of er geïnteresseerden waren voor een blogtour! En ja hoor, ik heb genoeg enthousiastelingen voor een minitour van vier dagen!

Zaterdag 9 september (vandaag dus) bloggen Neeltje en Johanna over hun versie van de Bobbieshort. 


Heel toevallig maakte Neeltje een versie in hetzelfde stofje als mezelf. Omdat we, weer bij toeval, heel dicht bij elkaar wonen, maakten we van de gelegenheid gebruik om eens af te spreken (spannend!!) en een duofotoshoot te doen :-). Meer foto’s kan je op de blog van Smospotten&snoesjes vinden.


Johanna maakte voor haar kleine meid zowel een zomers als een winterse versie. Vandaag blogt ze over haar zomereditie :-). Ga zeker eens kijken voor meer foto’s op haar blog: two owlettes.
 Zondag 10 september is het de beurt aan Pascal (Van Madelivje), Daisy ( Molemiekesnaaiblogen Leen (Petiteboutdechou) voor hun versie van de bobbieshort. 

Deze versie is eentje van Pascal. Zij heeft op korte tijd reeds twee shortjes gemaakt! Op haar blog Madelivje, kan je nog meer foto’s vinden zondag.

Dit exemplaartje maakte Daisy, meer foto’s kan je dus zondag op haar blog vinden!!


Ook Leen (Petiteboutdechou) blogt zondag. Zij maakte een versie 2 van de short in een jeansstofje. Als accent gebruikte zij een gouden paspel aan het zakje.


Maandag 11 september tonen Sara (Mijn leven met 4 helden), Rineke (Plus 2 is 5) en Sarah ( C’est Saar!! ) hun versies.

Hieronder kan je een van de versies van Sarah 
( C’est Saar!! ) zien. Zij maakte ook reeds meerdere exemplaren!Ook Sara blogt maandag. Zij maakte haar versie in tricot. Een heel romantisch exemplaartje van versie 3 van de short!


Rineke van Plus 2 is 5 maakte eveneens de derde versie van de short. Dit keer  in een heerlijk winters stofje! Benieuwd naar meer foto’s, ga dan zeker maandag eens kijken op haar blog 😉


Op de laatste dag van de tour dinsdag 12 september, bloggen Mireille (Missessippie) , Isabel (Bel’etoile ) en kristel (Het-A-project) over hun versies.


Deze versie maakte Mireille (Missessippie)
 uit een trui die ze kocht in de solden! De ruffles maakte ze in een zwart katoentje, heel erg leuk als accent. 

Kristel (Het-A-project) maakte deze stoere winterversie voor haar kleine meid! In plaats van ruffles werkte ze met pomponpaspel in accentkleur. Dinsdag meer foto’s op haar blog 😉

 

 

 

 

Ook Zoë van ZowieZohandmade blogt dinsdag. Ze maakte een zomerse variant van de short en nam deze al mee op reis. 


En Isabel (Bel’etoile ) maakte deze romantische editie. De froezels in tule doen zo wegdromen… Meer foto’s kan je op haar blog dinsdag terugvinden.

 
 
 
Ga zeker eens een kijkje nemen de komende dagen op de verschillende blog’s!!
 
Alvast bedankt voor je bezoekje!

 

 

Zaterdag 9 september
 Smospotten&snoesjes ♥ Two Owlettes

Zondag 10 september

 

Dinsdag 12 september

 

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *