– A touch of gold-

 

Enkele maanden geleden brainstormden ik samen met Terry Rogiersd naar ideetjes om eens samen een projectje te doen. Terry is een toppertje van formaat! Ik ben enorm fan van haar foto’s en vond het dan ook super leuk dat ze het zag zitten om m’n meisjes in zelfgemaakte outfits te fotograferen.

Een tijdje geleden trokken we naar Verbeke Foundation om daar enkele plaatjes vast te leggen. De outfit van Fien heb ik enkele weken geleden reeds aan jullie voorgesteld (hier kan je het postje terugvinden), vandaag is het tijd om jullie het jurkje van Louise voor te stellen.

 


Sommigen van jullie zullen het jurkje wellicht wel herkennen. Het is opnieuw een Robinjurkje.
Net zoals de outfit van Fien, werd deze outfit oorspronkelijk gemaakt als opdracht in mijn opleiding patroonontwerp. 


Deze keer maakte ik het jurkje in een kaki groene katoen. Ik ben echt fan van groen, die kleur komt echt veel terug in de kleerkast van m’n meisjes! 
Om het effen stofje een beetje te laten opleven, koos ik om de ruffles een extra accentje te geven door er een gouden paspel in te verwerken (dit deed ik hier trouwens ook).
Ik koos voor een sluiting op de rug met knoopjes. Ook hier komt het gouden detail terug.


Hieronder nog enkele foto’s! 

 

 

Ik vind het super hoe Terry ervoor zorgt dat de sfeer echt te voelen is in deze beelden. De locatie heeft iets heel mysterieus en Terry is er echt goed in geslaagd om dit in de foto’s weer te geven.
Nog es bedankt voor de super leuke namiddag Terry, dit moeten we zeker nog es doen!

Benieuwd naar meer foto’s van Oekeboeleke? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn instagram, facebook en/of bloglovin

 
Groetjes Iris


patroon jurkje: eigen patroon (Robinjurk)
stof jurkje : Modecoupon 

Foto’s: Terry Rogiers

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.